BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 284

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 10413
  • 124
  • 1375
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt och ostört läge i Högdalen – en av Stockholms äldsta villastäder ligger denna ljusa och perfekt planerade 2:a i mycket bra skick. Bostaden ligger i första våningen och är optimalt disponerad med genomgående planlösning. Det praktiska och fullutrustade köket ligger i en halvöppen planlösning intill vardagsrummet. Badrummet är stort och stambytt år 2001/2003. Fantastisk förening med låg avgift.

Bostaden har bevarad funkis karaktär med tidstypiska detaljer som parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten och klassiska garderober och skåp. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

Lägenheten är belägen i ett lugnt och fint område med mycket grönska precis utanför dörren. Högdalens centrum ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter, bland annat Gullmarsplan och Liljeholmen. Älvsjö station nås på cirka 10 minuter med cykel. Belägen i stor gammal HSB-förening med många bekvämligheter som t ex. gym, bastu och övernattningslägenhet. Mycket välskött med låg belåning.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Rumsbeskrivning

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som ansluter sig till lägenhetens alla ytor på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsmöjligheter med både förvaringsskåp och för avhängning.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av stora vackra fönsterpartier och en härlig stor balkong som medför rikligt med ljusinsläpp  och svalkande vinddrag under varma sommardagar. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har bästa söder-läge med sol från morgon till solnedgång, finns det plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här kan magiska stunder njutas.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent renoverat kök (2007). Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor med mosaik ovanför bänkskivorna i granit. Köksutrustningen består av kyl/ frys, diskmaskin, spis, spisfläkt, samt microvågsugn och ugn. Köket har sin matplatsdel i den öppna planlösningen i vardagsrummet för 4-8 personer.

Sovrum – Stort med generös förvaring
Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsytor via garderober som rymmer det mesta.

Badrum
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av vägghängd wc med marmorhylla, toppmatad tvättmaskin, tvättställ med underskåp, badrumsskåp med spegel och vädringsfönster.

Förråd
Till lägenheten finns ett rymligt förråd i källaren om cirka 5 kvm.