BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mosebacke

Hökens gata 8 A, vindsetage

  • 2 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 8739
  • 89
  • 3554
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSETAGE - BALKONG I SYDVÄST - ÖPPEN SPIS - CA 5 METER TAKHÖJD - MOSEBACKE

Välkomna till denna unika och smakfullt renoverade vindsetage med balkong i sydväst och öppen spis belägen på populära Mosebacke! Här finns allt ni kan önska er så som öppen spis, balkong i sydvästläge, otroligt generös takhöjd, sociala ytor, badrum med ångbastu, separat wc och inte nog med det så kan ni nu bo på en av Södermalms mest eftertraktade adresser. Väl inne i lägenheten möts ni av stort och öppet kök med köksö och plats för stort middagsbord. Från detta rum når ni en fantastisk balkong mot en lugn innergård. Här kan ni njuta av solens strålar i stort sett hela dagen. I köket kan ni med enkla medel sätta upp en vägg och få ett stort sovrum (se alternativ planlösning). En trappa upp finner ni bostadens vardagsrum med ca 5 meter upp till nock, otroligt rymd. Vardagsrummet är stort och socialt och rymmer hela kompisgänget och familjen runt brasan. Vacker utsikt över takåsar och ljusinsläpp via flertalet takfönster. På detta våningsplan finns ett smakfullt renoverat badrum med ångbastu och badkar. Via en platsbyggd trappa från vardagsrummet når ni ett mycket praktiskt loft som idag används som sovrum, passar också utmärkt som kontor. Vacker utsikt över söders takåsar från takfönstret i loftet. Lägenheten är i väldigt fint skick med påkostade och stilfulla materialval och med funktioner som gör det lila extra i vardagen. Ni bor i en välskött förening med god ekonomi och äger marken.

Lägenheten har ett optimalt läge i ett lugnt och kulturhistoriskt kvarter med direkt närhet till ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. God kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och buss via Slussen och Medborgarplatsen. Sammantaget är detta ett perfekt boendet med många valmöjligheter och trivsel lätt att finna!

Varmt välkomna på visning!

Planlösning
Nedre plan

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Ljusa väggar och trägolv genomgående i hela lägenheten. 

Kök: Smakfullt renoverat kök med goda arbetsytor och förvaring bakom ljus köksluckor. Här finner ni även en väldigt fin köksö. Köket är utrustat med modern maskinel utrustning så som ugn, induktionshäll, fläkt, kyl/frys med pekskärm, mikrovågsugn och diskmaskin. Vitvarorna är från Miele och Samsung. Gott om plats för stort middagsbord. I detta rum kan ni enkelt sätta upp en vägg för att få ett stort sovrum. Från köket nås balkongen i sydvästläge mot innergården. 

WC: Helkaklat med vitt kakel med mörk fog på väggarna och mörkt klinker med golvvärme. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, badrumsskåp, handdukstork och kombinerat tvätt-och torktumlare. 

Övre plan:
Vardagsrum: Socialt och stort vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare generösa takfönster med utsikt över takåsarna samt generös takhöjd upp till nock. Här har ni gott om plats för soffa, tv-möbel samt övrigt möblemang. Spotlights i väggarna, vita väggar samt träparkett med golvvärme.

Loft: Väldisponerat loft som idag används som sovrum. Här finns plats för säng, skrivbord eller annat möblemang om så önskas. Vacker utsikt från fönster över takåsarna. 

Badrum: Påkostat badrum med ljust kaklade väggar och mörkt klinker. Utrustat med vägghängd WC, badkar, ångbastu, handfat, sittbänk, ångbastu, badrumsskåp och spegelskåp. Spotlights i tak.