BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Frövigatan 22 3tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3887
  • 467
  • 4106
Värdera din bostad

Beskrivning

En lägenhet som renoverats och där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter och detalj. Utmärkt planlösning och bra med förvaring i inbyggda garderober och klädkammare. Social bra layout och ett elegant kök har man en mycket trivsam lägenhet som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. 

- utmärkt skick
- låg avgift
- social planlösning
- balkong med kvällssol
- insynsskyddat läge

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten ligger högst upp i huset på tre trappor och har en trivsam liten balkong mot grönska i bra läge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Stambytt utmärkt badrum, ett modernt och elegant kök. Tillsammans med de generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta öppna planlösningen har du en mycket ljus och luftig atmosfär. 

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en social planlösning och en bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande omgivningar och solens strålar under dagen och mot kvällen. Utgång till balkongen från vardagsrummet. Ekparkett på golvet.  Tapetserade väggar. 

KÖK
Ett modernt och stilrent kök från med fokus på matlagning. Gott om plats för mästerkocken att briljera. Bra arbetsytor och förvaring. Köksutrustningen består av fullhöjd kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns suveräna inbyggda garderober samt klädkammare i det större rummet. 

BADRUM
Ett stambytt badrum med  dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp och tvättmaskin. Kakel och klinker förstås. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, plats finns för extra garderob eller byrå om så önskas.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.