BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatbursgatan 2

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5648
  • 75
  • 3272
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en vacker sekelskifteslägenhet anno 1905 belägen i en pampig jugendfastighet ett stenkast från Mariatorget. Här finner ni vackra originaldetaljer så som plankgolv, högt i tak och spegeldörrar. Fantastisk rymd i lägenheten. Lägenheten är belägen mot den lugna och lummiga innergården. Njut av solens strålar på innergården som är en fantastisk oas mitt på Södermalm omringad av grönska.

I denna unika lägenhet finner ni en social planlösning med ett smakfullt renoverat kök som är sammanlänkat med vardagsrummet och dess kamin. Köket har gott om förvaring bakom vackra köksluckor och ett rymligt skafferi. Skafferiet tar dig tillbaka till husets byggår och sväljer otroligt mycket förvaring. Här kan du förvara potatis, torrvaror, konserver och mycket mer då detta är ett kallskafferi. I köket ryms även ett större middagsbord.  Köket har all maskinell utrustning så som kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och kan enkelt möbleras med soffa, soffbord samt tv-bänk. Samla vänner och familj framför den öppna spisen och njut av brasan! Vidare in i lägenheten når ni ett stort och rymligt sovrum med en klädkammare stor som walk-in-closet. Här kan ni förvara årstidernas alla klädesplagg och mycket mer. Har du inget behovs av så mycket förvaring kan du enkelt inreda detta rum som kontor eller barnkammare, du kan enkelt anpassa lägenheten efter just dina behov. Entrén har goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Badrummet är även det smakfullt renoverat med klinker och kakel. Här finns dusch, handfat, golvvärme, wc och förvaring. Förberett för tvättmaskin. 

Detta är sammantaget en sekelskiftesdröm som passar både singeln och paret i ett av Södermalm mest eftertraktade kvarter. Du bor i en klockren förening med flertalet stora renoveringar bakom sig.