BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 72

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 6187
  • 54
  • 5084
Värdera din bostad

Beskrivning

PREMIUMTVÅA I GAVELLÄGE MED FANTASTISK SOLDRÄNKT TERRASS!

- Stor terrass om ca 18 kvm
- Gott om plats för grillning, odling och sittplatser
- 10 härliga soltimmar på terrassen
- Härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck
- Snyggt renoverat kök med plats för matbord
- Väl tilltaget vardagsrum med fint golv
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Förening med mysig, grönskande innergård med grillplats
- Förening med stora renoveringar bakom sig
- Nära till mataffärer, restauranger och caféer
- Endast några minuters promenad till T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)
- Promenadavstånd till Telefonplan, fina naturstråk och Mälaren

Varmt välkomna till denna vackra gaveltvåa med magisk terrass i populära Hägerstensåsen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och generös takhöjd om ca 2,7m. Vidare erbjuds en stor terrass med plats för både sittplatser, grill och odlingsmöjligheter. På terrassen kan solen avnjutas större delen av dagen och blir som ett extra rum sommartid. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade samtidigt som bostaden varsamt renoverats med hög modern standard. Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade och det stilrena välutrustade köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, gasspis, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. I bostaden finns ett ljust och luftigt vardagsrum, sovrum i lugnt läge mot föreningens innergård och en praktisk skrivbordshörna, eller möjlig walk in closet. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom tre garderober samt ett helkaklat badrum från stambytet 2006 med tvättmaskin. I källarplan finns ett rymligt förråd om ca 3 kvm.

Stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en tvättstuga (belägen i samma port), cykelrum, mysig lummig innergård som är väldigt uppskattad av de boende i föreningen. På gården finns härliga gröna ytor, fina planteringar, träd, utemöbler och grillplats. Föreningen har fyra lokaler som de hyr ut vilket ger en bra inkomst till föreningen. De har även 14 parkeringsplatser varav 3 platser hyrs ut till ett carpool företag vilket gör det enkelt och smidigt för de boende i föreningen att hyra bil när behov uppstår.

Trivsamt och centralt läge vid Hägerstensåsens centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service i direkt närhet. Endast några minuters promenad till T-bana (Hägerstensåsen) samt kort promenad till Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, gym mm. I området finns flera förskolor, skolor och lekparker samt en fin Amfiteater. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.