BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna

Vänortsstråket 61B

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • 2.195.000 kr budstart
  • 5900
  • 330
  • 2398
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en totalrenoverad bostad om 72 kvm i hjärtat av Sollentuna med närhet till Sollentuna C, Häggvik handelsplats och goda kommunikationer. Här bor man i en totalrenoverad bostad med stora sällskapsytor såsom kök med generös matplats och vardagsrum med väl tilltagen yta.

I det generösa sovrummet får man plats med stor dubbelsäng och en del övrigt möblemang.Badrummet är helkaklat med exklusiva materialval och även här har man plats för en hel del förvaring.

Mysig balkong med inglasning och underbart solläge.

Varmt välkomna på visning!

Generellt om bostaden

- Totalrenoverad
- Exklusiva materialval
- Väl tilltagna rum
- Inglasad balkong
- Närhet till Sollentuna C
- Närhet till kommunikationer & service

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Föreningen BRF Tribunen 1 & 2 i Sollentuna .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.195.000 kr budstart. Månadsavgift 3 291 kr (Värme, Vatten ingår. Obligatorisk tillägg om 85 kr/mån för bredband ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 550 kr/mån (6 600 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Tribunen 1 & 2 är en äkta förening som registrerades 2005. Föreningen består av 188 lägenheter, varav 38 är upplåtna som hyresrätter. Föreningen accepterar delat ägande, med minsta ägarandel 5%. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Föreningen äger marken.

Föreningens ekonomi:

Föreningen har inte planerat nån avgiftshöjning

Utförda renoveringar:

2017 Stamrenovering och relining

2017/2018 Balkongrenovering

2017/2018 Fasadtvätt, reparation och impregnering

Planerade renoveringar

Fönsterbyte

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga, lägenhetsförråd och barnvagnsförråd. Kostnaden för att hyra ett lägenhetsförråd varierar beroende på storlek.

Gårdsplats

Föreningen har en gemensam gårdsplats som medlemmarna får utnyttja.

Parkering

Föreningen har tillgång till 150 garageplatser, varav en plats är avsedd för MC. Kostnad för garageplats: 650 kr/månad. Kostnad för MC-plats: 145 kr/månad.

Försäkring

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Vardia.

Föreningens hemsida

http://tribunen.nu

Områdesbeskrivning

Promenadavstånd till Edsviken vilket ger närhet till både grönområden och vatten. Sommartid finns fina cykel- och promenadstråk utmed vattnet och vintertid finns plogad skridskobana och skidspår. Edsbergs slottspark finns längst in i viken.

På några minuters promenad från lgh finns Sollentuna Centrum med pendeltåg (15 min till Stockholm C) och bussar. Busslinjer finns inom Sollentuna, till Karolinska sjukhuset eller Danderyds sjukhus samt direktbuss till Stockholm. Med bil tar det ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda flygplats.

 På några minuters promenad från lgh finns Sollentuna Centrum med all service. Sofielundsskolan, Sollentuna International, Töjnaskolan samt Vittra är några skolor i området, se www.sollentuna.se På gångavstånd ligger det nyutbyggda Sollentuna centrum. På cykelavstånd finns Stinsens köpcentrum och Kista centrum