BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Rosterigränd 3, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 4995
  • 652
  • 3600
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att flytta till en fantastiskt tvåa med en rymlig balkong om ca 20 kvm med härlig utsikt. Fastigheten är ritat av den uppmärksammade arkitekten Sanna Hederus. Dessa lägenheter är sällan till salu och här är en av den välrenommerade föreningen Rosteriets bästa 2:or, högt upp i huset. Balkongen erbjuder sol från eftermiddag fram till solnedgång med utsikt över Trekantssjön. Här kan du avnjuta den spektakulära utsikten och se solen gå ner över Stockholm.

Väl inne i lägenheten finner ni öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Rummen binds samman av ett rymligt matbord som passar utmärkt för bjudningar och sociala sammanhang. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljusa toner och gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl/frys, micro, fläkt samt diskmaskin.

Bostadens vardagsrum som är mycket ljust, erbjuder generösa samt ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Från vardagsrummet ser ni även den fina utsikten. Från vardagsrummet når ni ut till lägenhetens stora balkong med utsikt över sjön Trekanten. Här kan man njuta av mysigt balkonghäng och oslagbara solnedgångar.  

Fint och rofylld sovrum med smakfull blå kulör. I detta rum finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns redan flertalet garderober i sovrummet.

Hallen är välkomnande och rymlig med smart förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch, som är mycket smakfullt och modernt inrett med praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns även bra förvaring i skåp ovan tvättavdelningen.

Arkitekterna bakom Rosteriet har tagit hänsyn till alla detaljer som bidrar till en trivsam och bekväm vardag, vilket har gjort att Brf Rosteriet är en av de mest eftertraktade bostadsföreningarna i området. På husets innergård finns ett loungeområde med ett väl tilltaget soldäck och en pool, samt en mindre pool för de små barnen. Varje våningsplan har ett eget barnvagnsförråd och i källaren finns garage med lediga garageplatser. I byggnaden finns även ett café (där föreningsstämmorna brukar hållas) och en förskola. Husets exteriör och interiör har väl genomtänkta designval och fin belysning.
 
Varmt välkomna på visning!