BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen - Hägersten

Nioörtsvägen 28A, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 76.8 kvm
  • Såld
  • 6981
  • 81
  • 14301
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en påkostad och totalrenoverad (2020) trea med harmonisk balans av modernt och kombination av äldre byggnadscharm. Stambyte i föreningen gjordes 2022. Bostaden har allt ni önskar er; Mycket stilrena material- och färgval, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Förutom en fantastisk lägenhet är den också belägen i en toppen förening som äger marken. Föreningen har även hiss och varmluftsgarage med lediga platser om 550 kr/mån.

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generöst fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Väl inne i lägenheten finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och bokhyllor. Bostaden har en fin kakelugn (kakelugn utan anslutning/kanal fungerar ej) som ni kan ha mysiga värmeljus i.

Renoverat kök med fina materialval och mycket stilrena färger samt detaljer. Köket som går i en ljusgrå ton, har fint matchande mörk bänkskiva. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och bra förvaring tack vare utdragbara lådor. De välplacerade överskåpen ger köket en luftig känsla utan att kompromissa med förvaringsutrymmet. Här finns det gott om plats för ett större matbord för minst 8-10 personer.

Lägenheten erbjuder två stora sovrum. Lägenhetens ”master bedroom” vetter mot föreningens innergård som inger mysig och lugn atmosfär. Detta rum har en som snyggt bryts av med en mörk träpanel. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring tack vare flera garderober. I det andra sovrummet är finns också gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Det finns även en rymlig klädkammare i lägenheten.

Hallen är mycket välkomnande och här finns det goda avhängningsmöjligheter. Bra hallösning med skjutbara garderober. Här finns det gott om plats för att ställa barnvagnen.

Stambytt badrum (2022) som är mycket stilrent och fint renoverat. 

Denna lägenhet får ni inte missa, välkomna!