BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Grindsgatan 52, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • Såld
  • 6636
  • 119
  • 4671
Värdera din bostad

Beskrivning

BALKONG - SOLID FÖRENING - HÖGT UPP I HUSET - UTHYRNINGSDEL

Varmt välkomna till en välplanerad 3 rok högt upp i huset med separat uthyrningsdel! Här bor ni i ett lugnt område med allt söder kan erbjuda runt knuten.

Väl inne i lägenheten möts ni av en bra hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober. Köket är väl tilltaget med gott om plats för matbord invid fönster. Goda arbetsytor samt förvaring bakom vita köksluckor. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, spis, kolfilterfläkt, kyl/frys, ugn och diskho. Både från hall och kök når ni det stora och luftiga vardagsrummet. Detta rum är lägenhetens hjärta och här kan både familj och vänner samlas tack vare den sociala planlösningen. I detta rum ryms utan några problem en större soffgrupp samt stort matbord. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen där ni blickar ut mot takåsar. Här får ni plats med balkongmöbler samt odlingar om så önskas. Sovrummet är smart planerat med plats för dubbelsäng samt garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin. 

Uthyrningsdelen har en egen ingång från trapphuset men också en ingång från lägenheten. Detta rum passar utmärkt som tonårsrum, kontor eller inneboende/uthyrning. Här finns plats för säng, skrivbord, garderober och övrigt möblemang. Eget helkaklat badrum med wc, dusch och handfat.

Detta är sammantaget en väldigt bra lägenhet med stora möjligheter! Ni bor en stabil förening med garage i huset och många faciliteter i byggnaden så som takterrass och bastu via terrassen. Missa inte att anmäla er till visning!