BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes gränd 4

  • 3.5 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 3148
  • 431
  • 1416
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fräscha välplanerade 3,5:a i gavel som är smakligt renoverad med färger i jordnära toner och sydvästläge på balkongen!

Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 3,5:a om 83 kvm och med trevlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och fönster i tre väderstreck. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med goda avhängningsytor och förvaring i garderob. Intill hallen finns ett arbetsrum som även kan användas som klädkammare eller mindre barnrum. Vidare in i bostaden kommer man till kök och vardagsrum som ligger med öppen planlösning intill varandra. Här slås man av rymden och ljuset från de stora fönstren och öppna känslan. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet tar man sig ut på den trevliga balkongen som ligger i sydvästläge. Här ryms grill och matgrupp. Köket är renoverat med noga utvalda detaljer och färger som följer hela bostaden. Luckorna är matta i beige med svarta beslag, stänkskydd och bänkskiva i vacker keramiksten samt snyggt nedfälld ho med mattsvart kran. Nya integrerade vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, inbyggnadsugn i svart, induktionshäll och mikro i svart. Köket är stort och rymmer matbord för 6-8 personer där hela familjen kan samlas. I bostaden finns två stora sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och bra förvaring i flera garderober som följer samma färg som den som placerats i hallen. Det andra sovrummet används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord, förvaring och plats för lek.  Praktiskt belägen finns en klädkammare mellan de två sovrummen. Badrummet är kaklat i vitt med klinkergolv i gult. Här finns badkar, ny tvättmaskin och ny torktumlare från märket bosch, vägghängd toalett, handfat med kommod i vitt, handdukstork och snygg infälld hylla i natursten samt trevligt fönster. Hela bostaden har ett genomgående tema med fina jordnära toner som går hand i hand. Vackert vitpigmenterat golv och en känsla av lugn följer i alla rum. Ett boende som måste upplevas på plats! 

Föreningen är en stabil HSB-förening med ett kvm/lån om 7820 kr (2020).

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns nyöppnade Café pumphuset med trevlig lanthandel samt även en stor lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Ett område för både vuxna och barn att trivas!