BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 26, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • 3.795.000 kr Utgångspris
  • 6429
  • 990
  • 2741
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina 2a högt belägen på våning 7 med härlig utsikt och vattenkontakt med vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med fina materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong med fin utsikt och sol från tidig morgon till sen lunch.

Du välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv och platsbyggd förvaring i garderober. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrum och kök upp sig i en social och öppen planlösning. Köket är rymligt med bra plats för förvaring och arbetsytor samt matplats för 4-6 personer intill trevligt stort fönster. Från köket tar man sig ut på den väl tilltagna balkongen som rymmer longemöbel, grill och matplats. Här njuter du av solen från soluppgång till sen lunch. Vardagsrummet är stort och rymmer soffgrupp, platsbyggd arbetsplats och tv-möbel. Här slås man av den fina utsikten över vattnet och ljusinsläppet. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och bra förvaring i överskåp. Ett hem som måste upplevas på plats!

- Vån 7, högt upp med vattenkontakt
- Utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Fantastiskt badrum
- Förråd om ca 3 kvm
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss via båt in till stan

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 7 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 43. Föreningen Brf Tollare Hamnplan.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.795.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 3 442 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV ingår).

Driftskostnad

Totalt 541 kr/mån (6 492 kr/år) varav el 242 kr/mån, vatten/avlopp 144 kr/mån, försäkring 155 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2018

Föreningen
Tollare Hamnplan består av fyra hus med 84 lägenheter på 1-5 rum och kök.

För den odlingsintresserade finns ett växthus, med tillhörande takterrass, där man kan odla sina favoritprimörer. Terrassen ligger på plan tio i hus ett. Efter en lång dag kan det vara skönt att ta hissen upp till plan tio i hus två för en avslappnande stund i föreningens gemensamma bastu och relaxavdelning, även den har takterrass med en enastående utsikt över vattnet. Det kommer att finnas ett styrelserum som kan användas som övernattningsrum för långväga gäster, samt gemensamma grovtvättstugor.

Kommande avgiftsförändringar
Kommande avgiftshöjningar är idag inte känt - uppgifter hämtade från föreningen 2022-03-13.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar i dagsläget - uppgifter hämtade från föreningen 2022-03-13.

Tv och bredband
Kostnad tv-paket start från Telia ingår i avgiften, tv-boxen som finns i lägenheten ska lämnas kvar vid flytt. Bredband betalas individuellt på separat faktura från Zmarket.

Parkering
Garageplats 1 185 kr/mån.
MC-plats 646kr/mån.
MC-plats med låsring 698kr/mån.
Moped-plats 420kr/mån.

I dagsläget finns det lediga platser i garaget, det finns även en uteparkering vid Tollare Folkhögskola med några få tillgängliga platser - uppgifter hämtade från Corepark 2022-05-27.

Förhyrning sker kalenderkvartalsvis genom Corepark.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1666 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
714 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.