BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Grusåsgränd 162, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 473
  • 4098
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en stor 3,5:a högt upp i huset med privat balkong i söderläge mot allén med sol under dygnets flesta timmar! 

Varmt välkommen till detta spatiösa hem som präglas av ett otroligt ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen. Här har vi originalparkett i vardagsrummet kombinerat med ljust målade väggar och ett allmänt genomgående välskött skick. Här behöver du inte vara orolig för insyn från grannarna, du bor i ett högt och fritt läge med alléns träd som skymmer fastigheterna på andra sidan. 

Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för önskat möblemang. Härifrån nås en stor balkong med direkt utsikt över områdets allé i ett perfekt söderläge vilket garanterar många soltimmar. Här kan jag lova att det kommer avnjutas flera härliga stunder med vänner och familj. Lägenheten har också två luftiga sovrum, rymligt kök med naturlig placering för matplats, ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, och ett extra utrymme för t.ex. kontor eller plats för extra bäddsoffa. Det finns mycket gott om förvaringsutrymmen, med en klädkammare, golv-till-tak helväggsgarderob i hallen, tre väggfasta garderober i halvrummet, och dessutom ett förråd om ca 5 kvm på entréplan.

Brf Pärongården är en mycket välskött och solid förening med god ekonomi, och en långsiktig plan för underhåll och renovering. De senaste åren har bl.a. nya hissar installerats, samtliga fönster renoverats, och fasadmålning och stamspolning genomförts. I hyran ingår fjärrvärme, vatten, kabel-tv, bredband, tillgång till tvättstuga, och det finns bokningsbar gemensamhetslokal. Föreningen har ett 20-tal hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Innergården har stor lekyta, gung- och klätterställningar för barnen, grillplats och en mängd päronträd. Direkt närhet (100 m) till Dalen med matbutiker, serviceutbud och restauranger.

Varmt välkommen på visning!