BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Kapellgränd 19, 3,5 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 6213
  • 742
  • 6543
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en vacker sekelskifteslägenhet med otroligt låg avgift, skuldfri förening med ca 10 mkr i kassan. Lägenheten är belägen på en av Södermalms mest eftertraktade adresser! Här finner ni en härlig balkong som är högt belägen med himlen som granne. Vackra originaldetaljer så som plankgolv, högt i tak och vackert burspråk med otroligt fina spröjsade fönster. Fantastisk rymd i lägenheten och planlösning i lägenheten.

I denna unika lägenhet finner ni en social planlösning med ett stort och luftigt kök som är sammanlänkat med vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och kan enkelt möbleras med soffa, soffbord och matbord. Tack vare det vackra burspråket tar lägenheten er tillbaka till husets byggår. Köket är väldigt socialt med gott om förvaring samt arbetsyta invid fönster. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, vinkyl, spis, ugn, fläkt och diskho. Vidare in i lägenheten möts ni av ett underbart sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord samt en garderobsvägg som sväljer årstidernas alla klädesplagg. Från detta rum kliver ni ut på den härliga balkongen som är belägen mot innergården. Här kan ni njuta av morgonkaffet direkt när ni kliver ur sängen! Entrén har goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Badrummet är helkaklat. Här finns dusch, handfat, wc, kommod och förvaring.

Detta är sammantaget en sekelskiftesdröm som passar både singeln och paret i ett av Södermalm mest eftertraktade kvarter. Ni bor dessutom i en förening med otroligt bra ekonomi!