BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Flyttblocksvägen 11

  • 6 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 11
  • 9076
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna perfekt planerade familjevilla i charmig 20-tals stil nära storstadens puls. Huset är i gott skick med stora sociala ytor med källare, inredningsbar vind samt flera sovrum. Beläget i ett område strax utanför innerstaden där det sällan erbjuds möjlighet att förvärva bostäder dyker nu detta tillfälle upp. Närhet till kommunikationer, skola och matbutiker med mer. Sundbyberg Centrum precis runt hörnet med grönområden och promenadstråk längs med vattnet på bekvämt avstånd. Utöver den insynsskyddade uteplatsen finns även växthus samt Attefallshus.

- Unik möjlighet i område med få försäljningar
- Underbar uteplats med sol hela dagen
- Eget växthus
- Inbäddad tomt omgiven av grönska
- 10 minuter till tull
- 10 min promenad till Sundbyberg Centrum
- 2 min promenad till Bromma Blocks
- Plan gräsmatta med bod och förråd
- Eldstad
- Attefallshus med goda hyresintäkter
- Parkering med plats för 2 bilar
- Generöst med sovrum

En mycket välplanerad fastighet med en smart planlösning gör detta till en optimal bostad för familjen. Generös entré med plats för avhängning och förvaring. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spis och fläkt samt kyl&frys. Generöst med förvaring och arbetsytor i detta rymliga kök med härligt ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en stor matplats intill vardagsrummet där du kan bjuda in 10-12 personer. Vardagsrummet ligger intill med ett trevligt ljus och enkla möbleringsmöjligheter med plats för större soffgrupp och mediamöbel. I anslutning till entrén ligger badrummet med dusch, toalett och handfat med komod. Från vardagsrummet tar du dig ut på altanen som ligger i söderläge. Här åtnjuts solen i princip under hela dagen.

På husets över plan finns tre sovrum, två av rummen är perfekta för barn eller gäster, men fungerar även också perfekt för kontorsyta. Ett större gemensamt rum med plats för TV-hörna samt kontor finns att nyttja samt toalett. En trappa upp finns ytterligare ett utrymme för som kan nyttjas som kontor eller varför inte ytterligare ett sovrum. Avskiljt och separat finns även ett stort förvaringsutrymme. Båda ändarna av vinden har även fönster vilket gör hela utrymmet till ett utrymme som bara din kreativa kan begränsa.

Stor trädgårdstomt med gott om blomster, fruktträd och bär. Naturligt inbäddad i grönska bor du här i en egen liten oas. På tomten finns en liten gäststuga som nyttjas som förråd. Vidare har du ett eget Attefallshus, avskiljt från huset, som går att hyra ut för ca 10.000 kr/månad.

Altanen erbjuder gott om plats för ett större matbord samt loungegrupp. Med sitt skyddade läge i omgiven grönskan har du en uteplats i svårslaget läge. Söderläge ger dig sol under större delar av dagen. Tack vare sitt höga läge har du en viss utsikt och klarar dig från insyn. Tomten inhyser även en carport samt ett arbetsrum i anslutning som kan användas som klassisk snickerboa, studio eller inredas som ett sovrum. Vidare finns ytterligare en parkeringsplats. Som kronan på verket har du även ett stort växthus med fantastiska odlingsmöjligheter.
Tomten ligger utan insyn i sydvästläge med sol större delen av dagen och kvällen. Parkeringsmöjligheter för 2 bilar. Fin trädgårdstomt med underbar grönska i form av blommor och olika fruktträd. Under sommarhalvåret finns här en svårslagen grönska som du sällan hittar så här nära stan!

I källarplan finns en stor och rymlig gillestuga där du kan ha biljardbord, pingisbord eller dylikt. Rummet intill erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns en rymlig tvättstuga. Dessutom finns här en mat- och vinkällare.

Var god kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Mvh, Fredrik Wolffelt BoSthlm 073-405 11 11