BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Lugnets allé 27, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag är glad och stolt att få presentera denna fantastiska lägenhet med ett drömläge. På citynära adress finner du denna väldisponerade pärla väl värd ett besök. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med villakänsla. Här kan den kräsne storstadsbon flytta in utan att behöva lägga tid och energi på kostsamma renoveringar. Generösa rum och genomgående planlösning med stora fönsterpartier gör detta till ett trivsamt boende. Det fina köket erbjuder köksinredning i tidlös design och matplats för flera middagsgäster. I vardagsrummet finns det gott om plats för sociala sammankomster. Här finns även ett bra utrymme om man vill möblera upp en arbetshörna. Stilrent och total renoverat badrum.

Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. I området hörs det glada sorlet från den mysiga innergården och skratten studsar mellan byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av rosor i blom och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför huset!  Här bor du i ett eftertraktat område med stadens myller som granne - ett område som garanterar hög trivselfaktor. Kort gångavstånd till badmöjlighet samt fina naturstråk längs med Järla sjö.


Brf Sjöstaden 1 är en mycket välskött och populär förening som äger marken och tack vare sina stora lokalintäkter har en trygg ekonomi med låga avgifter. Här bor ni i hjärtat av Sjöstaden med bl.a. Coop och Pressbyrån i fastigheten samt buss och tvärbana runt hörnet. I den låga avgiften ingår kabel-tv, bredband och el!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum

Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Utgång till takterrassen.

Takterrass

Utgång från vardagsrum och sovrum. Plats för grill, loungemöbler, matplats och planteringar. Sol från lunch till sen kväll.

Kök med matplats

Hemtrevligt kök med köksö med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, häll, spisfläkt, samt ugn och micro.

Två bra sovrum

Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Generösa fönsterytor och en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsbord om så önskas. Här finns det gott om förvaring genom garderober. De andra sovrummet har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl säng, skrivbord och förvaring.

Badrum

Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, golvvärme, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en spegel. Här finns även utrymme för klädvård med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Välkomnande hall med ekparkett som löper vidare in i lägenheten. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul och platsbygg bänk.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd om ca 7 kvm.

Klädkammare 

Ingång till klädkammare som ligger i anslutning till inrehall.