BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 13

  • 1.5 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 252
  • 1777
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välskött lägenhet med stor uteplats mot föreningens lugna innergård, belägen i Sjöstans största och mest eftertraktade förening! 

I hjärtat av Hammarby Sjöstad finner du denna yteffektiva 1.5a med en modern öppen planlösning. Bostaden har ett exklusivt kök från Marbodal med stilrena vita luckor och vitvarorna är från Siemens. Planlösningen erbjuder olika möjligheter för placering av möblemanget. För den som önskar går det enkelt att sätta upp en vägg mot sovdelen för att skapa ett separat sovrum. Genomgående i hela lägenheten finner du ett ekparkett i kombination med vita väggar. Genom de väl tilltagna fönsterpartierna skapas ett fantastiskt ljusinsläpp med utgång till privat uteplats. Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet.

Föreningen äger marken och har trots sin unga ålder skapat en otroligt bra ekonomi. Under förra året sänktes avgifterna med 12% och dessutom erbjöds en avgiftsfri månad i Juli. I föreningen finns gemensamma takterrasser, odlingslotter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap The Village STHLM.

Varmt välkommen på visning!