BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 27, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 2.495.000 kr / Såld
  • 1820
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad etta - Renoverat kök - Balkong med sjöutsikt - Klädkammare i lägenheten och förråd i källaren - Garanterad parkering i föreningen - Gångavstånd till natur, bad och shopping - Välskött och modern förening med god ekonomi

Du som söker din första lägenhet eller ett pendlarboende kan nu sluta leta! För här på Ekudden har du denna utmärkta enrumslägenhet med alla rätt; god förvaring, rymligt kök med plats för matbord och gott om arbetsytor, allrum med plats för soffa och säng, fönster och balkong med utsikt över Järlasjön, modernt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin!

Ekuddsvägen 27 är ett väl genomtänkt boende som verkligen andas trivsel från tröskel till tak!

Det finns två moderna hissar upp till din bostad på 3:e våningen där du bor med balkong mot innergården och sjöutsikt! Som pricken över i:et ligger bostaden i en trygg och uppskattade förening som förvaltar medlemmarnas intressen på ett exemplariskt sätt!

Slutligen får du här även ett bekvämt gångavstånd till allt från naturområden och badbryggor till kommunikationer och shopping. Ett perfekt giftemål mellan lugn och stadspuls!

Varmt välkommen på visning!