BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 16B, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 3451
  • 324
  • 2978
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett av Orminges bästa lägen med balkong i populärt västläge och utsikt mot grönska!

Hemtrevlig och fin bostad i en av Orminges absolut mest populära föreningar. Här bor du i en mycket ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Från bostaden har man en fantastisk utsikt mot grönska och ligger helt insynsskyddad utan några grannhus tätt intill bostaden. Balkongen ligger i fritt läge mot en lugn innergård i soligt västerläge. På balkongen har man sol från kl 12 tills den går ner. 

Bostaden är i fint skick med tre bra sovrum. Det finns även en klädkammare. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Sovrummen är välplanerade för både sängar och garderober och det finns två rymliga badrum med toalett och duschmöjligheter i båda för att slippa trängsel på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin och badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll med ugn, köksfläkt, fullstor kyl/frys samt en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket för stora middagsbjudningar.

Populär förening med mycket god ekonomi och endast 3928 kr lån/ kvm. Kabel-Tv (grundutbud) och bredband är inkluderade i avgiften. 

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Ett fritt läge utan insyn och underbar utsikt
- Vy mot vackra Centrala parken från sovrummen 
- Mycket rikt ljusinsläpp
- Ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på ca 20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen