BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 80, 7,5 tr

  • 3 rum och kök
  • 66.5 kvm
  • Såld
  • 3617
  • 157
  • 1517
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen upp till denna magiska trea på 7,5 trappor med fantastisk utsikt! Här finner ni en ljus och smakfull bostad med insynsskyddat läge och fri utsikt från samtliga fönster. Lägenheten är belägen i fastighet med hiss.


Denna välplanerade gaveltrea har en ljus och möblerbar hall med goda avhängningsytor i direkt anslutning till entrén samt inre hall med flera garderober. Vardagsrum med ekparkett och gott om plats för soffgrupp och tv-möbel samt fönster i tre väderstreck. Här finns dessutom en vacker fönsternisch som förstärker lägenhetens charm. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong. En rymlig balkong i skönt västligt läge för mysiga stunder och med milsvid utsikt över takåsar och fina skogspartier.  

Lägenheten erbjuder även två insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Modernt och ljus kök med matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Badrummet är stambytt och har helkaklade väggar, klinkergolv, badkar och tvättmaskin.

Bostaden är belägen på slutet av populära och lugna Siljansvägen och tillhör BRF Siljan som är en stor och stabil förening med låg belåning.

- Stilren gaveltrea med hänförande utsikt!
- Högt belägen på 7,5 trappor (högst upp i huset)
- Genomgående inbjudande färgsättning
- Smakfullt kök med matplats
- Vardagsrum med fönster i tre väderstreck
- Två sovrum med plats för dubbelsäng
- Belägen på återvändsgata
- Flera gemensamma utrymmen såsom bastu, gym, takterrass och övernattningslägenhet
- Närhet till natur och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Bra kommunikationer med gångavstånd till buss, pendeltåg och tvärbana