BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Riksby

Mattvägen 5

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3866
  • 340
  • 5868
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med svårslagen balkong med underbart solläge. Varmt välkommen till en luftig och välplanerad lägenhet på rogivande adress i hjärtat av Bromma.

Här finner ni en rymlig 4a om 84 kvm med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och solljus hela dagen. De fräscha och genomgående materialvalen och nyproduktionens samtliga bekvämligheter i fastighet från 2011 som gör det enkelt att bara flytta in. Utöver detta erbjuder lägenheten dessutom en enorm balkong på 19 kvm. Avnjut morgonkaffet på den ena sidan och förflytta dig sedan till den andra sidan för att avnjuta en middag i eftermiddags- och kvällsolen.

Här erbjuds bland annat ett stort sällskapskök med utrymme för matplats, tre lättmöblerade sovrum, toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme samt ett rymligt vardagsrum. Dessutom finns en mindre gästtoalett. Här är det lätt att trivas med ljusa materialval och en smakfull färgsättning. Lägenhetens balkong inrymmer utemöbler och blir om sommaren som ett härligt extra rum.

Här bor man intill naturen med ett rikt närområde samtidigt som både shopping, livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändigheter nås på några minuter. Utmärkta kommunikationer med Brommaplans T-bana samt bussar. I närheten ligger Riksby koloniträdgårdsområde som har 134 lotter med kolonistugor. I området ligger även internationella engelska skolan som har årskurs från år 4 till årskurs 9. Bredvid skolan finns även ett antal tennisbanor som hyrs ut via SALK Tennis Park. Stabil förening med välskötta fastigheter, egna carport- och parkeringsplatser, trevliga grönskande lekplatser och ytterst bekvämt boende som passar både barnfamiljen, singeln eller paret med högt ställda krav.

Varmt välkommen till ett perfekt boende centralt i Bromma.

- Perfekt planerad 4:a med husets största balkong
- Diskmaskin, torktumlare och tvättmaskin
- Stort badrum med lyxkänsla samt gästtoalett med hög standard och komfort
- Ljusa materialval och färgval som skapar ett stilrent och inflyttningsklart boende
- Tre välplanerade sovrum med gott om plats för säng och förvaringslösningar
- Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt stort förråd om ca 7 kvm som tillhör
- Barnvänligt boende på eftertraktad och lugn adress med egna p-platser och carport
- Perfekt läge avskilt men med närhet till Brommaplan med service, affärer och goda kommunikationer

Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.