BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Kvarnbergsplan

Runvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • Såld
  • 6240
  • 614
  • 2354
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu!

Varmt välkommen till en välplanerad och nyligen renoverad lägenhet om tre rum och kök med inglasad balkong i ett insynsskyddat läge. Brf Brynjan är en välskött och populär förening med bra ekonomi och låg avgift. 
Här bor ni i lugnt läge men ändå på nära avstånd till Kvarnbergsplan med bl a en välsorterad ICA-butik, pizzeria, frisersalong och Huddingehallen med simbassäng och bastu.
På bekvämt gångavstånd finns också flera förskolor, skolor och flertalet busslinjer.
Ytterligare en liten bit bort ligger Huddinge centrum som är ett större köpcentra som erbjuder ett brett utbud av butiker och pendeltågstation.

Entre - hall
När ni kliver in i lägenheten välkomnas ni först av en ljus rymlig entré - hall med bra plats för ytterkläder och skor. Från entré - hall når ni samtliga rum i lägenheten.

Vardagsrum
Längst in i lägenheten finner ni ett stort ljus vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket ger en härlig rymd och ett underbart ljus, speciellt på kvällen då solen börjar gå ner. Här finns det gott om plats för både soffgrupp med TV-möbel och en matsalsgrupp.
Här är också utgången till den inglasade balkongen.

Balkong
I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig inglasad balkong i ostört läge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här är en perfekt plats för en mysig frukoststund eller en trevlig middag i kvällssolen. Inglasningen förlänger sommaren på både vår- och höstkanten.

Kök
Köket är stort och välplanerat med bra arbetsytor och bra förvaring. Från köket har ni en trevlig utsikt över den närmsta omgivningen och kan njuta av härliga solnedgångar. Matplatsen är stor nog för 4 – 5 personer. Utrustningen består av spis med ugn, köksfläkt, mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys.

Sovrum
Det är två bra sovrum i lugnt insynsskyddat läge. I bägge sovrummen är det bra med plats för en dubbelsäng och garderober eller kanske en liten skrivhörna.

Badrum
Det är ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme och tilltalande materialval som vitkaklade väggar och mörkgrå klinker på golvet. Utrustningen består av wc, badrumsskåp med spegel och kommod med bra förvaringsmöjligheter samt dusch med vridbara välvda glasdörrar och handdukstork.
Man kan koppla in tvättmaskin i badrummet. Det är förberett, uttag finns. 

Klädkammare
Det finns en rymlig klädkammare för bra förvaring.

Gjorda förbättringar
- I kök, entré - hall, sovrum 1 och sovrum 2: Ommålat tak, inlagt ekparkettgolv, vitmålade väggar, målade fönsterkarmar och ny golvsockeln samt omlackerade innerdörrar och nya dörrfoder.
- I entré - hall dessutom inlagt klinker.
- I vardagsrummet: Ommålat tak, inlagt ekparkettgolv och nya golvsocklar.
- I köket: Ny blandare och ny bänkskiva i ek.
Allt är gjort nov-dec 2021.

Denna lägenhet måste upplevas på plats!