BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 20

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

* Gavel
* Radhuskänsla
* Uteplats i sydväst läge med grönska
* Parkeringsplats
* Ca 18 minuter till Sundbyberg
* Tvättmaskin och torktumlare
* Stabil förening med bra ekonomi

Välkomna till Beckomberga Ängsväg 20 i populära och familjära Beckomberga!
Här finner du en modern lägenhet på 58 kvm med öppen planlösning och en magisk uteplats i sydväst läge. Uteplatsen rymmer en soffgrupp och övrig möblemang. Stora fönsterpartier i kombination med att lägenheten ligger i gavel, ger ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten. Kök och badrum är utrustade med all modern utrustning som behövs för ett enkelt och praktiskt boende.
Välskött förening med bra ekonomi.

Beckomberga är ett lugnt och grönskande område med närhet till både bad, strövområden samt ICA. Närhet till bussar, bad samt närservice. Goda kommunikationer och närhet till Sundbyberg C med buss 113, samt Brommaplan med buss 117.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Lägenhetsnummer ______. Föreningen Brf Orangeriet.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Pantsättningsavgift

483 kr.

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Föreningen
Brf Orangeriet registrerades 2015-08-26 och äger fastigheterna Hemse 1,2 och 3. Föreningen omfattar 60 st bostadsrättslägenheter. Föreningens adresser är Beckomberga Ängsväg 20-24.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har ett orangeri på 40 kvm som medlemmar kan boka med 2 bokningsbara pass per dag och två bokningstillfällen per medlem och kalendermånad. Styrelsen har utrustat orangeriet med växthusfläkt så att medlemmar har kunnat övervintra sina oliv- och citrusträd där. Orangeriet fungerar också som en samlingslokal för stämmor och styrelsemöten. Medlemmarna hjälps åt att vattna växter och hålla ordning i orangeriet - det omfattas inte av den allmänna fastighetsskötseln. Utanför orangeriet får man dessutom grilla med kolgrill. Bärbuskar och smultronplantor runt orangeriet tas om hand av trädgårdsskötseln.

Cykelrum utvändigt på gård samt öppna platser, rullstols- och barnvagnsförråd, alla lägenheter har tillgång till ett förråd på vindsplan. Sopkasun för hushållssopor är nedsänkt mellan husen, returåtervinning i separat gemensamt miljöhus.

TV- och internetanslutning
Föreningen har upphandlat ett avtal med Tele2. Bredbandsuppkoppling samt ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökande abonnemang.

El
Bostadsrättföreningen har ett gemensamt elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukningen i lägenheterna som debiteras separat.

Vatten
Individuell mätning av varmvattenförbrukning i varje lägenhet som debiteras separat.

Bilplats
Föreningen disponerar 20 st garageplatser och 40 parkeringsplatser.
Gatuparkering: 450 kr/mån.
Mellan husen med el: 600 kr/mån
Garage: 800 kr/mån


Kommande avgiftsförändringar
Finns inga beslut om avgiftsförändringar

Ventilation
Lägenheter ventileras via från- och tilluftssystem med återvinning av värme av typen FTX.?


Överlåtelseavgift
1 208 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
483 kr.

Områdesbeskrivning

Beckomberga är ett ytterst barnvänligt område med flera förskolor och två grundskolor. Dels den kommunala Beckombergaskolan (www.beckombergaskolan.stockholm.se), dels den fristående Raoul Wallenbergskolan (www.raoulwallenbergskolan.se).

Det finns gott om allmäna kommunikationer i området med bussar från bl.a. Brommaplan och Spånga. Närmaste tunnelbanestation ligger vid Islandstorget (ca 15 minuters promenadavstånd).

I närområdet finns trevliga promenadstråk vid bl.a. Kyrksjön.
En 4H-gård för barnen finns vid Björklunds Hage i Norra Ängby. Lite längre bort finns Grimsta Naturreservat och badmöjligheter i Mälarens vatten. Bromma närsjukhus med motions- (Friskis & Svettis) och simhall.

Det finns gott om affärer och restauranger på kort avstånd. Ett Litet närcentrum vid Bromma Kyrka med ICA-butik, pizzeria och kiosk.

Dessutom är det nära till butiker och shopping i Vällingby Centrum och stormarknaderna vid Bromma Flygplats och Brommaplan med service, butiker och goda kommunikationer. Vid Bromma flygplats ligger det helt nya köpcentret Bromma Blocks med ett 70-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer. För mer information se www.brommablocks.se