BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 50

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 6210
  • 625
  • 1593
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en av föreningens finaste tvåor med totalrenoverat både kök och badrum. Balkong i fritt söderläge mot Bandängen. Trivsam planlösning med fönster åt två väderstreck. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café. Förening med god gemenskap, festlokal, övernattningsrum, bastu och gym.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på en hatthylla och i en rymlig klädkammare. Klinker på golvet och tapetserade väggar. 

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll. Här finns plats för soffgrupp, matsalsmöbel, tv-möbel och läshörna. Fin ekparkett på golvet och gråmålade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Kök
Mycket trivsamt kök med plats för stort matbord och med fönster åt två håll och utgång till balkongen. Totalrenoverat 2017 (Marbodal) med gott om arbetsytor, förvaring och fina vitrinskåp. Utrustat med induktionshäll ( Siemens), ugn (pyrolys), fläkt (Franke), kyl/frys (Miele-2012), diskmaskin (Siemens) och bänkskivor i Virrvarr. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor. Mjukstängande lådor.

Balkong
Balkong i högt söderläge. Här finns plats för möbler och planteringar.

Sovrum 
Rofyllt rum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och garderob. Fint golv och harmoniskt grönmålade väggar. Fin fönsterbänk i marmor.

Badrum
Totalrenoverat badrum (2017-kvalitetsdokument finns) med vita kaklade väggar och mörk klinker på golvet. Utrustat med WC, dusch med vikväggar, tvättställ med kommod, tvättmaskin (Samsung- 2015), handdukstork och badrumsskåp. 

Övrigt
Samtliga dörrar är utbytta.

Förråd
Ett stort källarförråd om ca 8 kvm ingår i överlåtelsen.