BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Tellusborgsvägen 92

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 371
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 1,5:a attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen/Telefonplan. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en hög modern standard genomgående i hela lägenheten samt en härlig balkong. Vidare erbjuds ni ett fräscht kök med diskmaskin, ett helkaklat badrum, handdukstork och golvvärme.

Brf Insteget är en stor och stabil förening som äger marken (=ej tomträtt), har låga avgifter och ett fördelaktigt avtal för fiberbredband via Ownit. I föreningen finns det två stycken tvättstugor, fyra stycken hissar, parkeringsgarage samt ett fräscht gym med rabatterade priser för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Här i Midsommarkransen/Telefonplan bor ni i charmiga kvarter som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, kvalitativa restauranger och trevliga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.