BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 131, uteplats

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 7799
  • 66
  • 4558
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Trea med optimalt läge endast ett fåtal minuter från Årsta torg. Lägenheten erbjuder två sovrum med plats för dubbelsäng i ena, ett modernt kök, vardagsrum där du fritt kan möblera efter drömmar och behov. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Lägenhetens hjärta är den rymliga uteplatsen belägen i sydvästligt läge. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årstaviken, ca fem minuters promenad till Årsta torg och Årstabergs pendeltågsstation. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

Rumsbeskrivning

Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här finns ljusa väggar och ekparkettgolv. Lägenheten har ett rejält kök med ljusinsläpp. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys häll med tillhörande ugn, fläkt och diskmaskin. Invid köket finns rymlig matplats för sällskap om 6-8 personer för den som önskar. Det större sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. Här finns garderober och en klädkammare. Från rummet nås lägenhetens rymliga uteplats där du omges av sol. Utöver detta rum finns dessutom ytterligare ett sovrum. Detta rum går enkelt att disponera som barnrum, gästrum eller kontor. Helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns golvärme, wc, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, matbord och tv-möbel och/eller fåtölj. Detta rum går enkelt att möbleras efter drömmar och behov.


- Fantastisk uteplats i sydvästläge med tillgång till privat grill. Kanske den bästa uteplatsen i Årsta?
- Förening från 2005
- Välplanerad trea helt utan onödiga kvadratmetrar
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Vindsförråd
- Perfekt läge på den lugnare delen av Årstavägen
- Närhet till Årstaberg, Årstaskogen och Storängsparken
- Bra kommunikationer

Uteplats i sydvästläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig uteplats som både morgon och eftermiddagssol. Här finns gott om plats för utemöbler. På uteplatsen finns dessutom en mysig grillplats. Uteplatsen tillhör lägenheten så inga med andra medlemmar får nyttja uteplatsen. Sällan till salu!

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.