BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Bondegatan 63, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • 6.250.000 kr / Såld
  • 3381
  • 857
  • 8134
Värdera din bostad

Beskrivning


Välkommen till denna vackra trea på Bondegatan 63 med en balkong som vetter mot en lugn innergård på fjärde våningen! Hela lägenheten är ljus och rymlig, med fönster mot den grönskande gården högt upp i huset som ger fri sikt. Den sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det lätt att umgås. Här finns flera ursprungliga detaljer från byggåret bevarade så som den vackra fiskbensparketten samt den generösa takhöjden. Dessutom finns det hiss i fastigheten för enkel åtkomst.

Föreningens ekonomi är stabil med låg belåning och de äger marken. 

Denna fantastiska bostad ligger i ett lugnt område vid Vitabergsparken och Sofia kyrka, men ändå bara en kort promenad från livliga Nytorget i SoFo, en av Söders trendigaste och mest eftertraktade stadsdelar. Längs Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker. Åt andra hållet finns vackra strövområden på Åsöberget med kulturhus, smala kullerstensgator och utsikt över Stockholms inlopp. Det finns också skolor och förskolor i närheten.

Kommunikationerna till resten av staden är utmärkta, med busslinjer nr 2, 66 samt linje 76 och 3 längs Renstiernas Gata. Tunnelbanestationerna vid Slussen, Skanstull och Medborgarplatsen ligger också bara en kort promenad bort.

Rumsbeskrivning 

Hall
När du kliver in i hallen känner du dig välkommen till lägenheten. Här finns klinkers på golvet och ett direkt tillträde till toaletten. Det finns gott om förvaringsutrymme i form av garderober nära köket. Från hallen kommer du direkt in i det sociala köket med öppen planlösning.

Badrum 1: 
Toaletten har handmålat marockanskt kakel på vägg och golv. Golvvärme finns att ta del av.

Sovrum 1:
Ligger bredvid hallen med ett trevligt fönster mot innergården. Det finns plats för 160 säng samt byrå till förvaring. 

Kök:
Köket är enkelt och trivsamt med gott om förvaring i form av både under- och överskåp, samt platsbyggda hyllor med eluttag. Här finns också maskinell utrustning i form av inbyggd kyl/frys från 2020, spis med häll, köksfläkt och diskmaskin som är från 2022. Det finns gott om plats för större sällskap.

Vardagsrum
Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönster och balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Rummet ger plats för en soffa, soffbord och mediamöbel. Balkongen är perfekt för avkoppling och utomhusliv. 

Sovrum 2
Andra sovrummet är rymligt och har gott om utrymme för förvaring, tack vare garderober och en praktiskt inbyggd klädkammare. Det är lugnt beläget med fönster mot den stillsamma innergården. Dessutom har det en egen ingång till det fräscha badrummet som är en ren njutning att vistas i.

Badrum 2:
Här finns vackert kakel på väggarna och behaglig Höganäsklinkers på golvet. Badrummet har en lyxig dusch, en praktisk tvättmaskin, en stilren kommod och en smart fuktstyrd fläkt. Dessutom finns det golvvärme som kan justeras efter eget tycke och smak, samt möjlighet att installera ett härligt badkar.