BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 67, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 6153
  • 722
  • 1043
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad med ett attraktivt läge nära både pendeltåg (Älvsjö) och T-bana (Telefonplan)! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer.
Tilltalande planlösning med öppna sällskapsytor. Under sommarhalvåret blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen i storlek med plats för en utemöbel och en massa blommor. Placeringen resulterar också i många soltimmar.
Bostaden går i en ljus färgskala och ligger helt fritt från insyn.

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit oförändrad sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En liten ombyggnad av gården pågår nu, när den är klar kommer det bl.a att finnas ett orangeri, lekplats samt boulebana.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Hall
Från hallen får du en fin vy över vardagsrum och kök. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla och en byrå. Hela bostaden går i en ljus färgskala med vita väggar och på golven, utom i badrum, pryder en enhetlig parkett. 

Badrum 
Stort badrum med ett ljusgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Sovrum 
Trivsamt sovrum helt fritt från insyn. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. Plats finns för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns gott om garderobsförvaring. 

Kök 
Smakfullt kök med ljusa släta luckor. Här finns gott om skåpförvaring och plats för ett köksbord för 4-6 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att du kan duka upp ett långbord vid kalas. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är i anslutning till köket vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Underbar balkong som är väl tilltagen i storlek! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum. Placeringen bjuder dessutom på härliga soltimmar från dag fram till kvällen. Här finns plats för en utemöbel och en massa blommor. Under sommarhalvåret blir balkongen till en grön oas.

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett vindsförråd beläget i samma hus.