BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-SoFo

Katarina Bangata 13, vån 4

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 15272
  • 5
  • 4127
Värdera din bostad

Beskrivning

Här har du chansen att förvärva något så ovanligt som en 35kvm etta med NOLL i avgift, detta hem är något extra, på liten yta med fantastisk rymd och cirka 3,15 meter i tak, en riktig pärla i ett vackert hus, med härligt ljusinsläpp och sovloft. Planlösningen är smart med ett socialt och stort kök, ett trivsamt ljust vardagsrum och ett sovloft ovanför hallen. Genomgående fina ljusa furugolv. Dessutom ett rymligt badrum och välkomnande hall. Lägenheten är i toppskick och med påkostad renovering. Här bor du med en innergård i anslutning och med ett lugnt läge i SoFo, omgiven av vackra hus och mycket grönska. Detta är en äkta bostadsrättsförening som också äger marken.

Välkommen på visning!

Allmänt
Fint ljusinsläpp från stora fönster och härlig rymd med en takhöjd på 3,15 meter. Genom fönstren har man utsikt mot både Bondegatan och den gemensamma gården.I hela lägenheten har man integrerat med trådlösa och bra högtalare i taket, även i badrum. Föreningens gård är trevlig och mysig med utemöbler som grannarna gärna samlas kring under sommaren. Lägenheten disponerar ett rymligt källarförråd.

Hall
Innanför ytterdörren möter en fin hall, med ljusa väggar och parkettgolv. Det finns bra med plats för ytterkläder och skor. I hallen möter även en vacker rustik stegtrapp som leder upp till lägenhetens sovloft.

Kök
Ett kök med stora vackra fönster möter som första rum till vänster om hallen. Modernt och smakfullt kök där man har en fin köksö med induktionshäll, köksön fungerar även som en bra sittplats. Köket inrymmer mycket skåpsförvaring och bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys (integrerad), diskmaskin (integrerad), spishäll, ugn och inbyggd fläkt. Två stora fönsterpartier ger charm och släpper in mycket ljus. Ett kök att umgås och trivas i!

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger rakt in från hallen och är ett ljust och trivsamt rum med en rejäl takhöjd på 3,15 meter. Rummet får fint ljusinsläpp från två fönster, ett mindre, enkelt och ett större med två mindre rutor ovanför som kläs in av fina gamla speglade fönsterpaneler. Vid det mindre fönstret kan en ny ägare söka bygglov för balkong, föreningen ställer sig positivt till detta.

Sovloft
Ovanför hallen ligger detta krypin som idag är lägenhetens sovloft. Här har man gjort plats för en madrass på 160 centimeter. El finns uppdraget på loftet. Öppning i loftets ena sida släpper in ljus från köket och dess stora fönster.

Badrum
Stort och härligt badrum med klinkade golv med golvvärme, kaklade väggar i vitt och den svängda fondväggen har snygg mosaik. Här finns WC, handfat med stor bänkskiva under och kommod samt en dusch med både hand- och takdusch. Detta är ett stilrent badrum med generösa ytor.