BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Nathorstvägen 52

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 220
  • 2104
Värdera din bostad

Beskrivning

En perfekt gaveltvåa med flödande ljusinsläpp och balkong i syd-väst läge, ett helt inflyttningsklart boende som passar även den kräsne köparen som inte vill kompromissa med kvalitén!

Lägenheten osar detaljer från byggåret så som stora fönsterpartier kombinerat med högt i tak vilket skapar en spatiös känsla. Här finns även gamla fönsterbeslag, fönsterbrädor i marmor och mycket mer som lyfter fram den äldre charmen. Detta är en otroligt ljus lägenhet då den är belägen i gaveln av fastigheten med fönster i hela tre olika väderstreck. 

Bostaden har genomgått en totalrenovering och har inretts i en smakfull anda där funktionalitet och stilsäkra materialval har varit fokus. Vardagsrummet präglas av rymd och moderna planlösning där det är öppet mot köksdelen, här ryms önskad soffgrupp och matplats för upp till 6 personer. I det stilfullt renoverade köket är det vita köksluckor, svart granitskiva och all maskinell utrustning. Här hittar vi även utgången till bostadens härliga balkong som blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarhalvåret, här lyser solen hela dagen tack vare sitt sydliga läge. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Välkomnande entréhall med bra avhängning- och förvaringslösningar. Intill entréhallen återfinns det helkaklade badrummet med golvvärme och tvättmaskin.

Här bor du i en totalrenoverad fastighet och stabil bostadsrättsförening med en gemensam uteplats på gården med grill och utemöbler. Tunnelbanestation Skärmarbrink ligger med några minuters promenad från lägenheten, där finns två linjer. Direkt närhet till matbutik, gym, serviceutbud, restauranger m.m. En promenad på ca 10 min tar dig till Nackareservatet och dess natur. Detta boende är ypperligt för de som vill ha det bästa av två världar.

Varmt välkommen på visning!