BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Solberga Ängsväg 14, 1 tr

  • 4 rum och kök (3 rum och kök enligt föreningens register)
  • 82.5 kvm
  • Såld
  • 8259
  • 973
  • 4231
Värdera din bostad

Beskrivning

Ursprunglig 3:a som är omgjord och nu nyttjas som en 4:a!
I populära Brf Kåpan 272 finns den här fina och välplanerade bostaden som det bara är att flytta in i! Tilltalande planlösning med tre sovrum, ett ljust vardagsrum, kök med matplats, inglasad balkong och gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor ni dessutom i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek och med ett par hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan. 

Balkong 
Stor och inglasad balkong med härliga soltimmar! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan och inglasningen gör att den går att nyttja i princip året runt. Inglasningen går också att skjuta åt sidan för att få det helt öppet. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa växter efter säsong. 

Hall 
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. På första delen av hallgolvet pryder ett snyggt och praktiskt laminatgolv. 
Lite längre in i bostaden finns gott om garderobsförvaring samt en klädkammare med fönster. Klädkammaren kan också användas som ett hemmakontor. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett förråd på entréplan.

Kök 
Ljust och trevligt kök med rymlig matplats! Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över den trevliga balkongen och trädtopparna utanför som under sommarhalvåret är i full grönska. 

Vardagsrum 
Ljust vardagsrum med plats för soffa och TV-möbel. För den som önskar ett större vardagsrum så går det med enkla medel att återställa till originalplanlösningen, dvs genom att väggen mellan vardagsrummet och sovrummet tas ned.

Sovrum 1
Rymligt sovrum utan någon direkt insyn! Längs ena väggen finns garderobsförvaring. Förutom säng och nattduksbord så ryms förslagsvis också ett skrivbord. 

Sovrum 2 
Även det här sovrummet har ett ostört läge. Plats finns för säng och skrivbord. Längs ena väggen finns garderober.

Sovrum 3 
Det tredje sovrummet har kommit till under nuvarande ägares tid. Här finns plats för säng och skrivbord. För den som hellre önskar ett större vardagsrum så går väggen däremellan att ta ned.

Badrum
Rymligt badrum med en ljus färgsättning på kakel och klinker. Här finns bl.a badkar och tvättmaskin.