BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Grekfararvägen 7

  • 4 rum och kök
  • 51 kvm
  • 5.850.000 kr / Såld
  • 9066
  • 2539
  • 7715
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Norra Ängby finner ni detta välplanerade BRF-radhuset med en soldränkt trädgård. Radhuset präglas av stilfulla materialval och här erbjuds allt du kan önska dig. Den halvöppna planlösningen på entréplan är social och lättmöblerat. Fönster i två väderstreck skapar ett genomgående ljusflöde till alla rum. Från vardagsrummet nås trädgården som ligger i sydvästläge, här badar solen hela dagen fram till kvällen. På den stora altanen finns plats för både loungemöbler och stort matbord, eller varför inte duka ett långbord i trädgården. Perfekt för grillkvällarna! En fantastisk trädgård erbjuds med jordgubbar, körsbär, äpplen, krusbär, rabarber. I huset finns praktiska lösningar såsom goda förvaringsmöjligheter, maskinell utrustning, förråd, badrum, egen parkering utanför dörren, verkligen ett hem att trivas i. 

I BRF Stora Ängby bor du i HSB:s äldsta förening. Detta är en trygg och stabil förening med mycket god ekonomi, här ligger belåningsgraden på 803 kr. Föreningen består av 4 radhus med totalt 37 lägenheter, 8 affärslokaler och 2 tennisbanor och ligger längs Bällstavägen mellan Islandstorget och Runstensplan. 

 

Norra Ängby är ett av Stockholms mest attraktiva och barnvänliga områden. Här finns ett flertal förskolor, skolor och trevliga Björklunds Hage med Ängby slott, stor lekpark och 4H-gård med djur för barnen. Tennisbanor vid Ängbyplan och Runstensplan. Kyrksjön med badbryggor, motionsslinga och skridskoåkning på vintern, Ängby IP för fotboll och friidrott. Allt detta når du inom någon minut. Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Ängbybadet, Kaananbadet samt Grimstas motionsspår.


Ängby torg, som ligger i närheten ger dig en mataffär, kvarterskrog, tandläkare och flera butiker av hög klass såsom inredningsaffär, delikatessbutik Gateau och gourmetrestaurang Astrid. I Norra Ängby finns även stort utbud av restauranger så som Bromma Bistro samt nyöppnade Millie Gusto och brödernas.  I Åkeshovshallen kan du bada, träna och spela bowling. I närheten finns även Judarnreservatet och Ängbybadet. Vid Ängbybadet med strand och bryggor finns även campingplats, restaurang, minigolf, vattenrutschbana, en mindre båtklubb samt den trendiga sommarrestaurangen/baren Dao.

Kommunikationerna till Norra Ängby är mycket goda med 10 minuters promenad till Islandstorget. Det tar inte mer än ca 20 minuter med T-banan in till city. Ni har även 20 meter till buss 113 som tar dig till Islandstorget samt till Solna. 

I Norra Ängby skolan som ligger på promenadavstånd. Andra skolor i närheten är Nya Elementar och Södra Ängby skola. Blackebergs gymnasium och Bromma gymnasium ligger och i närheten. Det finns även flera förskolor i området både privat och kommunala alternativ samt dagmammor.