BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 6, vån 3

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 953
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD ETTA HÖGST UPP HUSET!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade etta i populära Hägerstensåsen! Här erbjuds ett hem i insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten har fantastisk utsikt över grönska, takåsar och himmel.

Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med känsla för stil och finness. Modernt kök med vitt kakel för en industriell känsla och gott om förvaring med bland annat plats för mikrovågsugn. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, fläkt, glashäll och ugn.

Allrummet är generöst i storlek med plats för både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. I sovalkoven finns platsbyggt sängloft som rymmer en 120 cm säng. Bostaden har genomgående vackra golv och väggar målade i ljusa behagliga kulörer. Helkaklat badrum från stambytet 2012 och gott om förvaring genom rymlig klädkammare.

Lägg därtill en stabil förening som äger marken. Med egen uteplats, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns förråd till lägenheten, gemensam tvättstuga och cykelrum. Föreningen sänkte avgifterna med 10% under 2021. 

Här bor du i perfekt läge med promenadavstånd till badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken. Endast 7 minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till Södermalm på bara 8 minuter. I närheten finns även Telefonplan och Midsommarkransens stora utbud av service, restauranger, caféer och kommunikationer. Ett stenkast bort går också buss 147 som tar dig snabbt till Liljeholmen.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!