BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Riksby

Dukvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4938
  • 133
  • 1582
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område nära shoppningcenter, innerstan och grönområden. Lägenheten tillhör en mycket stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

I ett ostört läge på en utav Riksbys bästa adresser hittar du denna rymliga tvåa. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr på någon minut. Runt hörnet ligger Lillsjön med härliga promenadstråk och utomhusgym. Mataffärer, restauranger med mer i direkt närhet vid Brommaplan.

Ett par stationer bort finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.

Genomgående välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i genomgångsläge. En rymlig hall med gott om förvaring med garderober. Fräscht badrum med golvvärme, badkar och fönster för ljusinsläpp. Grått golvklinker samt vitt kakel på väggarna. Dessutom finns smidig handdukstork ovanför. Badrummet är stambytt och helrenoverat 2016. Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Ljust och trevligt kök med vita skåpluckor, vitt kakel samt bänkskiva. Fullt utrustat kök med ugn, spis med fläkt. Kyl&frys.  Gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor. Mycket välplanerat och gediget kök! Här finns även en matsalsplats som rymmer stor matgrupp för det större sällskapet. I anslutning till matsalsdelen finns även en stor och rymlig klädkammare. Vardagsrummet vätter mot söder med utgång till den charmiga balkongen. Plats för soffa och TV-hörna samt möjlighet till matplats. Balkong i söderläge med många härliga soltimmar! Dessutom möjlighet till matplats på balkongen.

Brf Brickbandet är en utav Brommas största och mest stabila föreningar. 558 lägenheter i mycket välskötta fastigheter som har fått ett bra löpande underhåll. I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal samt en övernattningslägenhet. För mer info; www.brickbandet.se

- En utav Brommas största och bäst skötta föreningar
- Ett par minuter till tunnelbanan
- Nyrenoverat badrum 
- Optimal planlösning
- Tilltagen takhöjd och välbevarade ytskikt såsom ölandssten.
- Rymligt källarförråd
- Bra planerat sovrum och generös förvaring
- Nära T-bana Abrahamsberg och Brommaplan
- Vackra promenadstråk och badplats i närheten!