BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 21

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8407
  • 248
  • 4621
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Gaveltrea med optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med plats för matbord, två ordentliga sovrum och luftigt samt ljust vardagsrum med stora fönster.  Helkaklat badrum med klinkergolv. Här erbjuds tvättmaskin, dusch, förvaring och wc. I hallen och köket finns golvvärme. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, en promenad bort ligger Årstaviken samt buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Hiss
- Gavellägenhet
- Balkong med två utgångar i klockrent sydvästläge
- Stambytt och helkaklat badrum
- Originalgolv i vardagsrum
- Mycket stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Gästlägenhet i föreningen
- Bredband ingår i avgiften
- Tvättstuga i källaren
- Förråd på vinden och i källaren

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns en stor garderob med skjutdörrar. Här erbjuds ljusa väggar.  Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett rejält kök med ljusinsläpp från fönster och möjlighet till matplats för sällskap om ca 4 personer. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt.  Samtliga vitvaror nya från år 2021. Lägenheten har två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Från sovrummen finns separata utgångar till lägenhetens stora balkong belägen i sydväst med rogivande utsikt. Badrummet som gjordes i samband med föreningens stambyte är helkaklat med klinkergolv. Här finns wc, dusch, tvättmaskin, handfat med kommod. Vardagsrummet är mycket ljust och går enkelt att möblera efter drömmar och behov.

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.