BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 25, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 6191
  • 2426
  • 5693
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 3:a med gavelläge. Förutsättningarna för att trivas är dom bästa. Här bor du högt upp i huset med stor balkong mot innergård och utanför porten ligger både Mälaren och attraktiva torget. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de öppna sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och utgång till en stor balkong med skjutbara glaspartier. Bostaden har två stora sovrum avskilt med lugnt läge mot gården. Härtill finns mängder med förvaringsytor via rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. De stora fönsterpartier i kombination skapar en ljus och luftig atmosfär. På golvet ligger vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade med ljusa sobra färger.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med energiklass B vilket berättigar till grönt bolån och rabatt på bolåneräntan. Här bor man nära kajkanten med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. På Kajen finns populära kaféer, livsmedelsbutiker, butiker och flertalet kvalitetsrestauranger. Området kommer inom kort även få en skybar med både restaurang och takterrass. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Generellt om lägenheten

Hall - Inbjudande
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda förvaringytor av ytterkläder via en rymlig garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten. 

Inre hall- Perfekt arbetsyta 
Mellan sovrummen finns en inre hall med perfekt yta för såväl skrivbord som extra garderober. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man via intilliggande vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda förvaringsytor bakom vita luckor. Goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt. Ugn och mikrovågsugn är inbyggda. Allt stilfullt och påkostat.

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster i vinkel som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp och matplats för det stora sällskapet. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong -  Extra rum
Från köket når man en stor balkong som blir en naturlig förlängning av bostaden. Balkongen har skjutbara glaspartier som kan öppnas och stängas sektionsvis, vilket medför att man med fördel kan nyttja balkongen året om. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord eller loungedel. Välj själv hur du vill njuta av rummet. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Stort sovrum med generösa fönsterpartier i härligt gavelläge mot innergården som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för dubbelsäng, arbetshörna eller extra garderober. Här finns bra förvaringsytor via en rymlig garderob med skjutdörrar. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymmer både säng och skrivbord. Rummet är ypperligt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finns förvaringsytor via en rymlig garderob. Via ett generöst fönsterparti har man härlig utsikt över den lummiga innergården.

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Stilfullt badrum med ljusa färgval och golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en snygg klinker. Badrummet är välutrustat med himla-dusch med skjutbara duschväggar, kommod, spegelskåp och handdukstork. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd (6 kvm) i samma trappuppgång.