BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Värmdövägen 177

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 10121
  • 2505
  • 1665
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 2:a belägen på våning 5 om 59 kvm i projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, fantastiskt ljusinsläpp och läge och med exklusiva materialval. Väldisponerad social planlösning med stora fönster och balkong mot mysig innergård!

En perfekt planerad bostad för både en och två personer. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, trevlig balkong och helkaklat badrum med dusch, handfat och kombimaskin.

Väl genomtänkt och lättinredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Köket är valt i färgen vitt. Här finns plats för stora middagar vid stort matbord eller härligt häng i stor soffgrupp. Ett bra sovrum med plats för förvaring och utgång till lägenhetens balkong. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset.

Tillval som gjorts är garderober och designkoncept modern (detaljer i kök /bad i mattsvart).

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard och lyxiga materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- Stort sovrum & balkong med högt läge
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 5 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 51501. Föreningen Brf Stadsporten i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 515 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.6369 %.

Driftskostnad

Totalt 850 kr/mån (10 200 kr/år) varav El 500 kr/mån, Försäkring 200 kr/mån, Övrigt 150 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade då bostaden inte finns. Övrigt avser varmvatten.

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen.

Byggnadsår
2021

Uppvärmning
Fjärrvärme.
Frånluftsvärmepumpar för återvinning. Lägenheterna värms upp med vattenburen golvvärme.
Samtliga lägenheter förses med givare och rumstermostater för individuell värmereglering.

Föreningen
Brf Stadsporten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening med 139 stycken bostadslägenheter och 9 lokaler. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Kommande avgiftsförändringar
Avgiften höjs med 12,5% from 1 januari 2023 - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2022-12-06. Den nya avgiften är inlagd.

Tv och bredband
Tv-grundpaketet och bredband 250/250 ingår till en obligatorisk kostnad om 165 kr/mån.

Parkering
Det finns 94 p-platser och 9 MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat.
P-plats 1600 kr - 2200 kr/mån.
Laddplats 1800 kr - 2200 kr/mån.
MC 600 kr/mån.
För tillfället finns det två lediga normalplatser, en liten parkering och 3 MC-parkeringar - uppgifter hämtade från Parkando 2022-11-30.

From 1 januari 2023 höjs parkeringsavgifterna med 10,85% - uppgifter hämtade från föreningen 2022-12-01.

Varmvatten
Individuell mätning av varmvatten. Debiteringen av varmvatten höjs till 75 kr/ kubikmeter from 1 januari 2023 - uppgifter hämtade från föreningen 2022-12-01.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1207 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
483 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I hjärtat av Nacka, mellan stad och natur, vilar familjevänliga och expansiva Nacka Forum. Här pulserar ett rikt utbud av kultur, kommers och nöjen. Grönskan väntar runt husknuten samtidigt som en kvarts bussresa tar er innanför tullarna. Tunnelbanan är planerad att anknyta vid Nacka Forum. Barnen har direkt närhet till förskolor, grundskola och gymnasium. Mängden aktiviteter och fritidsanläggningar i området lämpar sig utmärkt för er med spring i benen. För att stilla de kulturella lustarna bjuder Nyckelvikens herrgårdsområden in för kulturhistoriska miljöer och landmärken. Därtill rekommenderas närliggande Dieselverkstadens kulturevenemang. Med Nackareservatets gedigna strövområden som granne behöver ni aldrig oroa er för att gå miste om friluftsliv och flora. Ett av Stockholms mest populära naturområden erbjuder mysiga motionsspår, friska bad- och fiskevatten samt ett rikligt skafferi av bär och svamp.