BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hallebergsvägen 25

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3637
  • 508
  • 2931
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna mysiga och yteffektiva trerummare om 66 kvadratmeter med en takhöjd på 2,7 m. Här erbjuds ett ljust och rymligt kök med goda arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder även helt nya vitvaror från 2021-2022. Plats för större matgrupp finns. Lägenhetens hjärta, vardagsrummet, erbjuder luftiga social ytor och har olika dispositionsmöjligheter. Tack vare de stora fönsterpartierna genereras ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger vacker fiskbensparkett i original. I vardagsrummet finns plats för större soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp för det större sällskapet. Lägenheten erbjuder två välplanerade sovrum. I master bedroom finns plats för större säng och övrigt möblemang. Här finns gott om förvaring i form av vackra original garderober. Sovrum två används i dagsläget som kontor men lämpar sig även perfekt som barnrum eller gästrum. Den rymliga hallen erbjuder avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter bakom original garderober. Fräscht och stilrent badrum med vitkaklade väggar och vädringsfönster som bjuder på fint ljusinsläpp. 

I BRF Tiveden 1 bor du i en mycket stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger marken, är lågt belånad och har dels en hyreslokal och hyresrätt som dold tillgång. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd. Föreningen har även en uteplats med trädgårdsmöbler på framsidan och en liten uteplats på baksidan. 

Detta boende har ett av Tranebergs absolut bästa läge – med ca 600 meter till tunnelbana, tvärbana, ICA och all övrig service vid Alviks Torg gör att läget får en betydande roll. De centrala delarna av Stockholms innerstad nås på ca 10 minuter. Samtidigt ligger Hallebergsvägen i ett otroligt grönt, lugnt och lummigt område med bara 400 meter till närmaste badplats. Det bästa av två världar!