BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Möregatan 10, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 6726
  • 998
  • 3405
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet högt upp i huset med en härlig balkong med grönskande träd som utsikt. Tidsenliga funkisdetaljer, härlig takhöjd som skapar rymd och ett ljuvligt ljusinsläpp från stora vackra fönster. Om hörnet från Rosenlundsparken ligger denna lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Ett komplett hem att kunna flytta in i direkt!

I denna minitvåa finner ni ett luftigt vardagsrum med gott om plats för soffa, övrigt möblemang samt matbord invid de vackert vinklade fönsterpartierna. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen där ni kan avnjuta en kopp kaffe på morgonkvisten eller varför inte en härlig middag med dina vänner? Planlösningen är optimal för dess yta och har ett kök med gott om förvaring bakom vita luckor och generöst med arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, spis, kyl/frys och fläkt. Via vardagsrummet nås ett bra sovrum där ni får plats med dubbelsäng, även detta rum har ett vacker fönster. Lägenheten har ett fräscht och helkaklat badrum med wc, handfat, kommod, spegelskåp och dusch. Hallen är välkomnande med bra förvaring i form av en garderob i original samt platsbyggd garderob med skjutdörrar. I föreningen finns tillgång till föreningens härliga takterrass som ligger en trappa upp. 

Lägenheten är belägen på en lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga och lummiga kvarter med direkt närhet till pulsen. Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller det stora utbudet av restauranger och shopping i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Dessutom ligger lägenheten på promenadavstånd till Årstavikens badmöjligheter och koloniområden. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt vart du vill i staden.

Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Välkommen på visning av denna fantastiska lägenhet!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som 1 rok men disponeras idag som 2 rok.