BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 2D

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 4277
  • 427
  • 2562
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i centrala Sundbyberg med påkostade materialval och ytskikt utöver det vanliga! Här bor du i en nyproducerad lägenhet med stora fasadfönster med balkong och en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning och generös takhöjd.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i marmor.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum med bra förvaring. Ett stilrent badrum utrustat med regndusch, kombinerad tvättmaskin och golvvärme. I anslutning till vardagsrummet finns ett rum som kan användas till klädkammare eller kontor.

RIO är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med flertalet fönsterpartier från golv till tak

- Exklusivt boende
- Påkostade materialval och ytskikt
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fasadfönster med svårslagen balkong och härligt ljusinsläpp
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd 2.70 m
- Ordentligt med förvaring
- Låg avgift
- Garage i huset
- Gemensam takterrass
- Centralt i Sundbyberg
- Vattenburen golvvärme
- Källarförråd
- Övernattningslägenhet