BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Hummelvägen 6, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 4953
  • 1299
  • 2602
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du i en klockren och ljus 3:a om 70 kvm i gavelläge med generös takhöjd om 2,60 m!
Bostaden är otroligt charmig med flera välbevarade originaldetaljer så som parkettgolv, djupa fönsterbänkar i sten, originalbeslag och trädörrar. Rymlig och charmig balkong med "loggia" i högt söderläge. Alla ytskick i bostaden målades om för några år sen. Bostaden erbjuder allt från renoverat till bevarat original.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Utöver det erbjuds ytterligare förvaring tack vare 3 st tidstypiska originalgarderober med överskåp. Schackrutigt linoleumgolv och målade väggar. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i lägenheten möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster i olika väderstreck. Vitmålade väggar och originalparkett på golvet. De generösa ytorna kan enkelt möbleras utifrån drömmar och behov. Från rummet nås lägenhetens mysiga balkong i söder med "logia". Trevligt och välplanerat kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med maskiner från Siemens i form av kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, häll, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Snygga vita lyckor från Picky Living, bänkskiva i ek med plexiglas ovan. I köket finns matplats för ca 4-5 personer invid fondvägg med fin tapet. I lägenheten finns två rymliga och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Parkettgolv i båda sovrum och målade väggar i behagliga och fina färger som heter "Romans" och en fondvägg i "Tallbarr" från Alcro Design. I lägenhetens stora sovrum finns bra förvaring i originalgarderober med överskåp. Helkaklat ljust badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, handfat, handdukstork, förvaring och wc. Till bostaden hör ett förråd om ca. 6 kvm och ett matförråd om ca. 1 kvm.

Brf Ånimmen är en stabil och populär förening som bildades år 2008 och förvaltas av Riksbyggen. Det finns 119 lägenheter, varav ca 6 st hyresrätter resten bostadsrätter samt 34 st lokaler. Hyresrätterna ska anses vara en dold tillgång då de säljs när hyresavtalen sägs upp och blir en intäkt till föreningen. Föreningen amorterade av 18 miljoner kronor våren 2019 och sänkte därmed sin belåningsgrad till under 5000 kr/kvm/år. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten samt bredband 700-1000 från Ownit. Föreningen kommer under 2022 renovera en av lokalerna för att låta medlemmarna nyttja en lokal med övernattningsmöjligheter samt bygga en bastu.

Varmt välkomna på visning, anmälan krävs.