BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park - Älvsjö

Kavelbrovägen 12

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4087
  • 286
  • 1366
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna inbjudande gaveltrea med utmärkt läge i Långbro park.

Här bor du bekvämt på 81kvm med en av föreningens största uteplatser i sydostläge som angränsar mot den lummiga grönskande innergården med sol fram till eftermiddagen. Genomgående ljus och fräsch lägenhet med fina materialval. Modernt och bra planerat kök ifrån Marbodal med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. 

Stor och rymlig hall med gott om förvaring som öppnar upp mot lägenhetens sociala ytor.  
I anslutning till hallen nås lägenhetens stora helkaklade badrum, som innehar en duschhörna med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsytor och förvaring. I det generösa vardagsrummet med fina rumssamband finns det både plats för stora middagar och umgänge. 

Vardagsrummet erbjuder en flexibel möblering, stora fönsterpartier i två väderstreck och nymålade väggar. Två trivsamma och flexibla sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, där det mindre sovrummet ger åtkomst till den stora uteplatsen med en lummig omgivning för sköna stunder och ljumma sommarkvällar. 

Föreningen är stabil med god ekonomi. Flertalet parkeringsplatser finns i både garage som nås via hissen utanför lägenhetsdörren, samt utomhus. Gästparkeringsplatser finns även tillgängligt.
Lägenhetens externa förråd nås via grannhuset på Kavelbrovägen 14. 

Långbro Värdshus, affärer, kommunikationer, restauranger och fina promenadstråk ligger inom gångavstånd. 

Välkomna på visning!