BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Fyrvaktarkroken 68

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 342
  • 2257
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva genomgående 3a, en trappa upp från gatan med separat kök och vardagsrum och stor uteplats med kvällssol och grillmöjligheter på inhägnad innergård!

Här har du en lägenheten där varje kvadratmeter tagits tillvara på. Lägenheten lämpar sig lika bra för det unga paret som barnfamiljen. Planlösningen är unik i och med att den är genomgående med ljus från två väderstreck; kök med rymlig matplats samt det stora sovrummet i ena änden och sovrum samt vardagsrum med utgång till uteplatsen i den andra. Uteplatsen erbjuder kvällssol och eftermiddagssol beroende av säsong. Det är en mycket social och ljus lägenhet med gott om plats för önskat möblemang och förvaring i mängder. För den med småbarn är detta perfekt då du med ett stort kliv kommer in på föreningens frodiga innergård med en liten lekplats som är stängd från allmänheten. För de som gillar att simma finns även Dalens simhall endast 600 meter från lägenheten! 

Här bor du i en solid förening med mycket bra ekonomi! Detta är den enda föreningen i området som kan erbjuda flera saker för att underlätta vardagen, så som; gym i källaren, återvinningsrum och möjlighet till att hyra ett extra förråd. 

Detta vill du inte missa, ring mig för att boka in en privatvisning!