BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Ronnebyvägen 32

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus, genomgående och nyligen renoverad lägenhet högst upp i huset med stor balkong i söderläge som vätter mot lugn innergård.

Det genomgående parkettgolvet flyter sömlöst genom lägenheten; från hallen, till det rymliga sovrummet där en hel vägg blivit förädlad med en platsbyggd garderob som rymmer allt och lite till.

Kök i öppen planlösning med vardagsrum där det finns gott om plats för både matbord, stor soffa och naturligtvis även balkongdörren i söder som oftast står öppen under sommarhalvåret. Induktion, diskmaskin, varmluftsugn och en helt ny kyl/frys gör det enkelt att leva och umgås i denna otroligt välplanerade tvåa.

Även badrummet är rymligt och ljust tack vare det stora fönstret. Idag utrustat med dusch men finns plats för badkar eller tvättmaskin samt ytterligare förvaring.

På Ronnebyvägen bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Nedanför Ronnebyvägen så finns det härliga kolonilotter där man via Björkhagens fritidsträdgårdar kan ställa sig i kö för den som önskar plantera. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. På promenadavstånd hittar du även Sickla köpcentrum.

I Björkhagen centrum finns bl.a. Coop, gym, stenugnsbageri, konditori, förskola, skola, olika restauranger. En varm sommardag är det många som tar sig en promenad till Nytorpsgärde & utebassängen som svalkar, här hittar du även en mindre kiosk.  

Med tunnelbanan är du på Södermalm på ca 8 min och centrala Stockholm på 15 min.
Helt klart ett hem och ett område att trivas i!