BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 73 A

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 4460
  • 522
  • 2532
Värdera din bostad

Beskrivning

Luft och rymd genomsyrar denna rymliga tvåa belägen på 1 tr med fin utsikt mot grönskan i Snigelparken och Storsjöparken som finns strax utanför porten. Stora fönsterpartier och ett härligt ljusinläpp och den öppna planlösningne ger en rymlig och ljus känsla. Bostaden erbjuder stilrena färgval och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och det inbjudande vardagsrummet. Matplats intill fönstret med plats för middagsgästerna. Modernt och stilrent kök med ny diskmaskin, häll och inbyggnadsugn år 2022 från Siemens. Fantastisk inglasad balkong för avslappning mysiga kvällar. Rymligt insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring och hemmakontor för den som önskar. Smakfullt och stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. Badrummet är utrustat med dusch, badrumsskåp samt tvätt - och torkmaskin med praktisk förvaring och arbetsbänk ovan. Välkomnande och ljus hall med inbyggda garderober samt rymlig klädkammare.

 

HALL
Välkomnande hall med tarkett golv och tapetserade väggar. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, praktisk garderobsvägg för god förvaring samt ingång till klädkammare/förråd.

KÖK
Det moderna och ljusa köket har en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet och balkongen. Köket från Noblessa erbjuder bra arbetsytor och mycket bra skåpsförvaring. Smakfull skåpsinredning i vitt med snygga beslag i rostfritt, mörka bänkskivor och matchande kakel ovanför diskbänk och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, diskmaskin, keramikhäll, varmluftsugn och fläkt. Här finns plats för stora middagssällskap, lugnt och ostört med lummig utsikt.

VARDAGSRUM
Stilfullt, ljust vardagsrum i gavelläge med tarkettgolv och vitmålade väggar. Stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till fantastiskt generös inglasad balkong för sköna stunder.  Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för ytterligare ett sovrum, se alternativ planskiss.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Tarkettgolv och målade väggar i vitt samt fönster mot grönska.

BADRUM
Smakfullt helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat
med dusch, wc, handdukshängare, tvättställ, badrumsskåp. Funktionell plats för tvättmaskin och torktumlare med skåpsförvaring och en praktisk bänkskiva.

- Stilrent och modernt
- Generös tvåa
- Smakfulla färgval
- Inbjudande och inglasad balkong
- Rymlig och välplanerad
- Öppen planlösning
- Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Rymlig hiss
- Nära kommunikationer
- Garage i huset