BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Tegelbergsvägen 30

  • 7 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 8767
  • 2518
  • 7351
Värdera din bostad

Beskrivning

Tegelbergsvägen 30

Varmt välkomna till denna perfekt planerade familjevilla i modern stil nära storstadens puls. Huset är toppfräsch och alla dess 210 kvadratmeter går att nyttja till fullo. Beläget i ett område strax utanför innerstaden där det sällan erbjuds möjlighet att förvärva bostäder dyker nu detta tillfälle upp. På en lugn gata med en svårslagen tomt bor du i en lugn och trivsam idyll för familjen! Närhet till kommunikationer, skola och matbutiker med mer. Sundbyberg Centrum precis runt hörnet med grönområden och promenadstråk längs med vattnet på bekvämt avstånd.

- Unik möjlighet i område med få försäljningar
- Underbar uteplats med sol hela dagen
- Utomhusjacuzzi ovh bastu
- Inbäddad tomt omgiven av grönska
- 10 minuter till tull
- 10 min promenad till Sundbyberg Centrum
- 6 min promenad till Bromma Blocks
- Plan gräsmatta med bod och förråd
- Öppen spis
- Parkering med plats för 4 bilar
- Generöst med sovrum

En mycket välplanerad fastighet med en smart planlösning gör detta till en optimal bostad för familjen. Generös entré med plats för avhängning och förvaring. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spis och fläkt samt kyl&frys. Generöst med förvaring och arbetsytor i detta rymliga kök med härligt ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en stor matplats intill vardagsrummet där du kan bjuda in 10-12 personer. Vardagsrummet ligger intill med ett trevligt ljus och enkla möbleringsmöjligheter med plats för större soffgrupp och mediamöbel. Vidare i en något avskild del av de sociala ytorna finns ett stort badrum med hörnbadkar, dusch, toalett och handfat med komod. Badrummet är väldigt rymligt, har ett stort frostat fönster samt golvvärme. Vidare finns här tre sovrum, två av rummen är perfekta för barn eller gäster, men fungerar även också perfekt för kontorsyta. Med plats för större sängar samt förvaringsmöbler är rummen planerade på ett smart sätt näst intill Master Bedroom. I det större sovrummet åtnjuter du platsbyggd förvaring, fiskbensparkett och access ut på altanen via en separat utgång.
Från köket tar du dig ut på altanen som ligger i sydvästläge. Här åtnjuts solen i princip under hela dagen. På altanen finns en större utomhusjacuzzi med plats för 5-6 personer. Vardagslyx när det är som bäst! Möjligtvis är detta områdets bästa uteplats där du kan bjuda in till underbara sommarkvällar!
Hela tomten har ett naturligt skydd från omgivningen i form av grönska och själva huset ligger så pass smart planerat på fastigheten att någon insyn aldrig är att tala om. Tack vare sin plana karaktär där majoriteten av ytan ligger bakom huset bort från vägen är detta en ypperlig tomt för barnfamiljen med perfekta förhållanden för lekande barn.

I källarplan finns en stor och rymlig gillestuga med murad eldstad. Rummet intill är ett större sovrum med ett större svalt förråd i anslutning. Vidare finns en separat toalett intill en rymlig tvättstuga. Här finns även en dusch i anslutning till husets stora bastu. Hela detta utrymme gjordes 2018 och är både lyxigt och fräscht i överflöd. Källaren har även ett utrymme med egen ingång som kan hyras ut med god intäkt som i sin tur kan finansiera husets drift eller dylikt.

Tomten ligger utan insyn i sydvästläge med sol större delen av dagen och kvällen. Parkeringsmöjligheter för 4 bilar. Fin trädgårdstomt med underbar grönska i form av blommor och olika fruktträd. Under sommarhalvåret finns här en svårslagen grönska som du sällan hittar så här nära stan! 

Var god kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Mvh, Fredrik Wolffelt BoSthlm 073-405 11 11