BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Nya gatan 1

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 8047
  • 677
  • 2472
Värdera din bostad

Beskrivning

 Välkommen till denna 4:a om 85 kvm i projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, dubbla badrum och med exklusiva materialval. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med balkong och tre sovrum då har ni hittat rätt! 

En perfekt planerad familjebostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum, en trevlig balkong med dubbla dörrar och två helkaklade badrum med dusch/badkar varav ett med dubbla kombimaskiner. Här hittar ni även en av två utgångar till den väl tilltagna balkongen.

Väl genomtänkt och lättinredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar vid stort matbord eller härligt familjehäng i stor soffgrupp. Tre välplanerade sovrum med plats för förvaring och/eller hemmakontoret. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset. 

Tillval som gjort är holländsk parkett och dubbla kombimaskiner i badrum samt tjänsten Plejd!

Plejd är en helt fantastisk belysningslösning som är enkel att använda och gör att du kan programmera hemmets belysning precis som du vill ha den. Det går även att koppla till produkter i efterhand och utöka ditt system efter eget tycke och smak.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard och lyxiga materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- Dubbla badrum
- 3 stora sovrum
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur