BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 21, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 4198
  • 587
  • 2413
Värdera din bostad

Beskrivning

På Sicklas mest soliga framsida hittar du Alphyddan och denna optimalt belägna trerumslägenhet med fönster i två väderstreck!

Härligt belägen mellan natur och shopping finner du dig i en perfekt balans av det lugna och det fartfyllda med lika nära till en härlig skogspromenad som till restauranger, kommunikationer och service! Vad mer kan man önska?
Bussen stannar med otroligt täta intervaller 50 m från ytterdörren och tar dig in till slussen/stan på ca 5 min. Är det utåt du vill ta dig så går Saltsjöbanan 3 gånger i timmen.

Varmt välkomna till Alphyddevägen 21 där vi nu bjuder in till en härlig trerumslägenhet om 65,5 kvm!
Här disponerar du över en välplanerad och yteffektiv bostad med bland annat två bra sovrum, rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen i söderläge, 

I köket har du arbetsytor och förvaring på båda sidor och den maskinella utrustningen inkluderar; Spis, kyl/frys och diskmaskin. Intill fönstret finns det rum för matplats och här finns även möjligheten att öppna upp mot vardagsrummet för den som längtar efter köksö (se alternativ planlösning).

I hallen skäms man bort med mycket förvaring i två platsbyggda garderobsväggar.
Badrummet är helkaklat och stambytt 1993. Här är det förberett för tvättmaskin och idag finns badkar med duschblandare, handfat och WC.

Lägenhetens sovrum kommer i två storlekar: Ett större med gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats samt utrymme för stående garderobsförvaring och ett mindre som rymmer enkelsäng. Sovrummet gör sig även utmärkt som hemmakontor om behovet finns.

Lägenhetens fönstersida är fyra våningar upp från marken tack vare att huset ligger i sutteräng. Det ger bostaden en härlig utsikt över Sickla, Hammarbybacken och horisontlinjen från samtliga fönster trotts att du bara bor en trappa upp från entréplan.
Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen; här kan man förlänga sommaren med en värmelampa och fortsätta avnjuta kvällarna långt in på hösten.
Utmärkt planerad trea i ett av Nackas trevligaste bostadsområden!

Välkommen på visning!