BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finntorp

Becksjudarvägen 49, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3356
  • 682
  • 2358
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor 1:a - Kök i öppen planlösning mot allrummet - Renoverat kök och golv - Sovalkov - Balkong i söderläge - Platsbyggd förvaring

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 1,5:a i Finntorp. Lägenheten ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till Stockholm City. När du kommer in till bostaden välkomnas du av hallen som erbjuder plats för stilfull avhängning av ytterkläder och skor.

Vidare in har du köket som är ljust, modernt renoverat och öppet mot allrummet! Här är golvet nylagt i år och plats finns för ett större matbord vilket blir perfekt när familj och vänner ska bjudas in. Köket som är nyrenoverat sen 2016 är mycket välplanerat och erbjuder goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin.

Från köket når du allrummet med vacker originalparkett! Rummet får rikligt med naturligt ljus samt är luftigt och lättmöblerat med flera möjligheter till att göra ytan till din egen tack vare den avskilda sovalkoven som flyttar undan sängen från vardagsrummet. 

Den härliga balkongen ligger belägen i bästa söderläge. Balkongen tar emot sittgrupp och en och annan växt för den som har gröna fingrar. Bostaden har även ett helkaklat badrum med wc, dusch, handfat samt tvättmaskin.
Detta är helt enkelt en komplett bostad ni inte vill missa!

Varmt välkomna på visning!