BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Vivelvägen 17

  • 5 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
  • 8961
  • 1339
  • 18384
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta 60-talshus på ca 234 kvm med friköpt generös lekvänlig tomt på 1 109 kvm, mitt i hjärtat av Älvsjö och Långsjö. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 4-5 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj. Ett mycket välhållet hus med renoveringsbehov. 

Huset är gediget och välskött. Suveränt beläget mitt i Älvsjö som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Långsjö är mycket bra med en promenad på ca 5 minuter till Långbrodalskolan eller Johan Skyttes skolan, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och frukträd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat. 

Oslipad diamant, sätta sin egen prägel, renoveringschans, blivande drömboende, ett hus för den händige - kärt barn har många namn. Detta hus har renoveringsbehov. 

- suveränt läge
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- renoveringsbehov

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med högt i tak drygt 3 meter samt öppen spis. Förslagsvis så öppnar man upp mellan kök och matplats för en mer social planlösning. Utgång till härlig uteplats i bästa solläge, ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Fyra utmärkta sovrum på samma plan, inbyggda garderober och fönster ut mot trädgården. Här finns förstås möjligheter till ytterligare sovrum på källarplanet om behovet finns. Möjligheterna är verkligen goda för en familj med behov av många rum.  

*****
Kök
Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor och plats för matbord. Ett kök i original. 

*****
Badrum & gäst-wc
Badrum med badkar, handfat, samt en separat wc.

*****
KÄLLARPLAN
*****
Ett källarplan som verkligen ger goda möjligheter för ytterligare sovrum, matkällare, lekrum, hobbyrum.

*****
Förråd
Utmärkta förrådsmöjligheter med ett nedre plan som har det mesta man kan önska i förrådsväg samt ett garage. 

Garage
Ljust enbilsgarage med vatten, avlopp och värme. Garaget nås via trappa i källaren. Där finns också separat utgång till trädgården.