BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Johanneshovsvägen 153, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
  • 8085
  • 105
  • 4808
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Sällan till salu
Här bor du i en unik, rymlig och väldisponerad fyra med högt läge. En lägenhet för dig som söker det extra så som två balkonger, utsikt samt hiss och garage i huset. 

Välkomnande och rymlig hall med praktiska förvaringsmöjligheter och slitstarkt klinkergolv som avgränsar lägenhetens resterande ekparkettgolv. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt Vedumkök maskinellt utrustat med dubbel kyl/frys i rostfritt material, diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt skafferi. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Invid köket finns stora sociala ytor där matplatsen om 8-10 personer faller sig naturligt. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från köket nås en av lägenhetens balkonger belägen i sydvästligt läge. I lägenheten finns tre rymliga sovrum, från ena sovrummet nås lägenhetens unika gavelbalkong om hela 27 kvm, denna nås även via dörr från köket. Tack vare inglasningen kan denna nyttjas större delen av året. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och dusch. Möjlighet till badkar finns. Utöver detta badrum finns dessutom en separat wc med dusch wc och förvaring. 

- Två balkonger varav ena i gavel om 27 kvm

- Hiss från markplan
- Högt belägen med utsikt
- Insynsskyddad
- Påkostade materialval
- Unik bostad
- Utsikt
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge
- Platsbyggda garderober och klädkammare
- Välskött förening med garageplarser
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Närhet till Globen

Balkonger i öst, söder och väst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör två balkonger. Ena är en inglasad gavelbalkong med skjutbara fönsterpartier om hela 27 kvm. Här kan du börja med att dricka morgonkaffet i sydöstläge för att sedan gå runt hörnet för att äta lunch i solen. Önskar du dessutom kvällssol så är det enkelt att gå över till lägenhetens andra balkong om 6 kvm som är belägen i klockrent sydvästläge. Denna nås från köket.